Basel

falikar I.

< Vissza a terméklistára

Basel falikar I.

Magasság: 16 cm Szélesség: 16 cm Mélység: 28 cm Súly: 0.4 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 1x75 W E27 UL approved components.
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

A lámpa kizárólag a 6/FO/15-ös, 6/FS/15-ös, 6/11-es és a 6/12-es búrával kapható.

Termékcsalád leírás

Basel kollekció
Ebben a kicsi kollekcióban a legletisztultabb Art Deco ölt testet. Itt keresetlen rézfelületetek, kecses lámpatestek és visszafogott üvegburák találkoznak egymásra olyan harmóniát alkotva, amely bárhol megállja a helyét, de a mérete végett nem túl nagy terekben mutat a legjobban. A hatkaros csillárhoz passzoló falikar és függeszték jár, ami különösen kecses dísze lehet egy bájos ebédlősaroknak.

Termék leírás

A picurka Basel kollekcióban a legletisztultabb Art Deco ölt testet. Itt keresetlen rézfelületetek, vastag karok és dísztelen, savazott üvegbúrák találkoznak egymásra olyan harmóniát alkotva, amely átlagos nagyságú terekben érvényesül a legjobban. A szimpla Basel falikar önmagában is egy univerzálisan bevethető fényforrás, akár egyedül egy fürdőszobai tükor mellett, akár sokadmagával egy étterem vagy szállodai folyosó falain. A lámpa 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, több féle kivitelben. Az 1 darab porcelán E 27-es foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

< Vissza a terméklistára

Kiválasztott termékek listája