Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Képvilágító V.

Bezár < Vissza

Képvilágító V.

Magasság: 30 cm Szélesség: 34 cm Mélység: 21 cm Súly: 2 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 2x60 W E14
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

A nagyméretű képvilágító V. hátlapja míves klasszikus, már-már Francia barokk mintával díszített öntött sárgaréz, a karja sem egyszerű vékony cső, hanem stílusos öntött, melynél kart a Budapest lámpacsaládtól tettük hozzá. /Igazán egyedi darab a képvilágítók világában/. A kar fixen vagy állíthatóan illeszkedhet az aprólékosan díszített fejrészhez. Ez a képvilágító 2 db E14-es porcelán foglalattal készül. 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Hagyományos, energiatakarékos és ledes izzó is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája