Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Leipzig

asztali lámpa

Bezár < Vissza

Leipzig asztali lámpa

Magasság: 34 cm Szélesség: 23 cm Súly: 1.6 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 1x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

A lámpa kizárólag a 6/412-es búrával kapható.

Termék leírás

A bájos Leipzig lámpák mindegyikét nőies, átlagos, de akár szerény méretű helyiségekbe ajánljuk. A nyitott fodros búrával ellátott kecses lámpa kitűnően érzi magát angol rózsa mintás, finom textíliák között egy alacsony, lakótelepi lakásban is, egy félszobányi otthoni irodában. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A 1 db E27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Leipzig kollekció
A visszafogott romantikát keresőknek ez a kollekció tökéletes választás, és nagy terek sem kellenek hozzá. 
Nőiesen berendezett lakótelepi lakások kecses díszeivé válhatnak az ötkaros és kétkaros csillárok, függesztékek és falikarok, angol rózsa mintás, puha színű textíliák társaságában. 
A különösen bájos asztali lámpácska akár egy félszobányi méretű házi irodában is világíthatna meg egy laptopot vagy PC-t.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája