Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Lyon

3 karos csillár

Bezár < Vissza

Lyon 3 karos csillár

Magasság: 95 cm Szélesség: 90 cm Súly: 4.6 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 3x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

A szemet gyönyörködtető, míves Lyon háromkaros csillár csupa liliom-és indaburjánzás, három búrával. A búratartón levő koronás dísz öntött és igen aprólékosan megmunkált. Matt vagy csíkosra csiszolt muranói technológiával készült üvegbúrákkal szereljük. A nagyméretű nehéz öntések miatt a lámpa kétszer nehezebb egy hasonló szecessziós lámpához képest. Mi legjobban klasszikus bútorok között tudjuk elképzelni, elsősorban egy virágkedvelő átlagos méretű nappalijában. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A három darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Lyon kollekció

Az óriási, fenséges 45 és 20 karos Lyon csillárok csiszolt gömbölyű búrákat és pazar bukolikus díszítést kaptak. Méretüknél fogva nagy terekbe javasoljuk, például egy rendezvényterembe vagy egy kastélyszálloda recepciójára. Kicsiny, sármos testvéreik remekül passzolnak egy átlagos ebédlőbe is, fenséges hangulatot árasztva. A kis asztali lámpa egy különösen kecses darab.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája