Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 312 6232 | patinas3@patinas.hu

Lyon

falikar I.

Bezár < Vissza

Lyon falikar I.

Magasság: 20 cm Szélesség: 10 cm Mélység: 28 cm Súly: 0.6 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 1x60 W E14
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Termék leírás

A visszafogott bájú, kisméretű Lyon szimpla falikar mindenféle stílusban berendezett helyisége illeszkedik, igazi rézkaméleon. Az ívelt kar valóban szögletesre megmunkált, pici levélmotívumban végződik, a hátlap kisméretű. Annak, aki egy univerzális és minőségi falikart keres, jó szívvel ajánljuk a Lyon falikart. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Az egy darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Lyon kollekció

Az óriási, fenséges 45 és 20 karos Lyon csillárok csiszolt gömbölyű búrákat és pazar bukolikus díszítést kaptak. Méretüknél fogva nagy terekbe javasoljuk, például egy rendezvényterembe vagy egy kastélyszálloda recepciójára. Kicsiny, sármos testvéreik remekül passzolnak egy átlagos ebédlőbe is, fenséges hangulatot árasztva. A kis asztali lámpa egy különösen kecses darab.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája