Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Metropolitan

csillár II.

Bezár < Vissza

Metropolitan csillár II.

Magasság: 200 cm Minimum magasság: 200 cm Szélesség: 112 cm Súly: 48 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 24x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

A kétszintes csillár egy, a letisztult bécsi szecesszió által inspirált csüngőcsoda. Mind a kettő lámpatestet vízszimbólumokkal és hegyikristályra hajazó kör alakú dísszel ékesítettük. A légies, de stabil szépség 70 kilót nyom, és csakis nagy belmagasságú terekben érvényesül. Méltó dísze egy luxusszálloda előcsarnokának, pazarul berendezett kávéházaknak vagy bálteremnek. A bekapcsolt lámpa fényei különleges mintát rajzolnak az üvegcsüngők felszínén, az öntvény mintáival együtt varázslatos hangulatot árasztva a helyiségben. 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Mint minden csüngős lámpát, ezt a darabot is pótcsüngőkkel szállítjuk. A 24 darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Metropolitan kollekció
A Metropolitan lámpákban vegytiszta fényvarázslat ölt testet. 
A mindegyik lámpán elhelyezett számtalan üvegcsüngőkben visszaverődő fénypászmák és sugarak sejtelmes hangulattal tölti meg a helyiséget. A méretes csillároknak passzolóan méretes otthonra van szükségük, de a függesztékek kis tereket is megtöltenek egy kis varázzsal...

< Vissza

Kiválasztott termékek listája