Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 312 6232 | patinas3@patinas.hu

Prague

Prága falikar III.

Bezár < Vissza

Prága falikar III.

Magasság: 29 cm Szélesség: 35 cm Mélység: 27 cm Súly: 2.1 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 2x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Termék leírás

Letisztult, szigorú vonalak jellemzik a Prague kollekció nagyméretű falikarját. A bécsi szecessiós stílusú, aprólékosan megmunkált, átütött hátlapú duplafalikar kiválóan illeszkedik a Prague csillárokhoz. Büszkék vagyunk arra, hogy a karokon lévő keskeny öntvényeket ennyire mívesen el tudták készíteni a dolgozóink, mivel (szak)embert próbáló feladat volt. Minden egyes öntvény a lehető legfinomabban kézzel csiszolt. Savazott, cilinder formájú csiszolt búrával néz ki a legjobban, de más muranói technológiával csiszolt búrával is készítjük. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Kívánságra fordítva is felszerelhető! Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Az egy darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Prague kollekció
Prague kollekciónk számos lámpáit a geometriai szigor ihlette, így lesznek a letisztult ékei a legmodernebb, legavantgárdabb tereknek. Kicsiny és óriási lámpák egyaránt meglelhetők ebben a kollekcióban: ily módon a legszerényebb méretű lakótér minimáldizájn rajongója is magáévá tudhat egy-egy csillárt, függesztéket vagy falikart. A falikarok olyannyira letisztult formájúak, hogy nincs olyan tér, ahol nem mutatnak jól.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája