Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Rome

5 karos csillár

Bezár < Vissza

Rome 5 karos csillár

Magasság: 85 cm Minimum magasság: 75 cm Szélesség: 75 cm Súly: 7.5 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 5x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Különc extravagancia: a Rome ötkaros lélegzetelállító csillárra nincs is jobb kifejezés. Aprólékos levélmotívummal díszített öntések jellemzik a csillárt, átlagos belmagasságú térbe is való a lámpa. Hűséges villalakó válik belőle, amennyiben hozzá méltó bútorok és lakástextíliák veszik körül, de egy impozáns szálloda recepcióján vagy egy exkluzív étteremben is pompásan mutat ez a csillár-műremek, ami ékszerként világítja meg a helyiséget. Többféle búrával készülhet, muranói technológiával csiszolttal. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Az öt darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Rome kollekció
Különc extravagancia: a Rome kollekció lélegzetelállító csillárjaira nincs is jobb kifejezés. Lámpatest öntvényük remekbe szabott műalkotás.  A három, öt-illetve kilenckarú csillárok impozáns teret kívánnak, legyen az egy szecessziós villa méretes szalonja, vagy egy exkluzív szálloda recepciója és étterme.A bájos függeszték ennél jóval szerényebb…

< Vissza

Kiválasztott termékek listája